Sözleşmeler

Gizlilik Politikası

İşbu Satış Sözleşmesi (bundan böyle “Sözleşme” olarak anılacaktır) ve bu sözleşmeyle atıfta bulunulan ve sözleşmenin ayrılmaz birer parçasını oluşturan tüm ekler, bir taraftan LE FIRIN – ŞEFİKA BENGİ KURTCEBE (bundan böyle “Satıcı” olarak anılacaktır) ile diğer taraftan, satıcıya ait web sitesine kimlik bilgilerini girerek üye olan ve bu site vasıtasıyla ürün veya hizmet siparişi veren gerçek veya tüzel kişiler (bundan böyle “Alıcı” olarak anılacaktır) arasında, alıcının işbu sözleşmeyi okuduğunu, anladığını ve kabul ettiğini, ilgili web sitesinin bulunduğu elektronik ortamda onaylayarak siparişini teyit etmesi anında ve aşağıdaki şartlar dairesinde düzenlenmiş ve hükümlerini doğurmaya başlamıştır.


2. Sözleşmenin Hükmü

  • İşbu sözleşmenin hükümlerini doğurabilmesinin ilk şartı, sipariş vermek isteyen alıcıların siteye Madde 3 uyarınca üye olmasıdır. Üyeliğini tamamlayan alıcıların, üye bilgilerini girerek ürün siparişini tamamlamasından sonra, siparişe ait ön bilgilerin yer aldığı ekranda ödeme şeklini seçip, “Satış Sözleşmesini okudum, anladım ve kabul ediyorum” yazan kutucuğu işaretleyerek siparişini teyit etmesi gerekmektedir. Bu işlemlerden sonra, satıcıdan alıcıya, siparişin alındığını teyit eden bir e-posta ve ardından, siparişin akıbetine dair bir başka e-posta gönderilecektir.
  • Alıcı yukarıda belirtilen işlemleri tamamlayarak, işbu sözleşmenin tamamını okuduğunu, anladığını ve kabul ettiğini, gayri kabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder. Bu andan itibaren işbu sözleşme ve ekleri, taraflar arasında hükümlerini doğurmaya başlar. Satıcı tarafından ayrıca yazılı olarak kabul edilmiş olmadıkça, işbu sözleşmeye aykırı hiçbir şart veya koşul taraflar arasında geçerli olmayacaktır.

3. Üyelik

  • İşbu sözleşmenin hüküm ifade edebilmesinin ilk şartı olan üyelik için, alıcının, satıcı tarafından kendisine online olarak sunulan formu doldurması gerekmektedir. Alıcı bu formda, Ad ve Soyadını, e-posta adresini, posta adresini ve telefon numaralarını mutlaka girmek zorundadır. Bu formda ayrıca alıcı, güvenlik tedbiri olarak gizli ve kişisel bir şifre belirlemek durumundadır. Alıcı tüm bu bilgilerin, satıcı tarafından otomatik olarak nominatif veri şeklinde kaydedildiğini ve alıcının dosyalarını ve/veya detaylı faturasını oluşturduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.
  • Alıcı, site dahilin de kendisi tarafından sağlanan tüm bilgilerin doğru olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. Satıcı, alıcı tarafından verilen bu bilgilerin doğruluğunu ve alıcının kimlik ve fiziksel adresini doğrulama hakkını saklı tutmakla beraber, satıcının, bu verilerin doğruluğunu araştırma yükümlülüğü bulunmamaktadır. Ancak eğer gerekli görülürse, alıcının kimlik fotokopisi teslimden önce talep edilebilir. Alıcı tarafından verilen bu bilgilerin yanlış veya hatalı olmasından dolayı ortaya çıkabilecek hiçbir zarardan satıcı sorumlu tutulamaz.
  • Tüm bu kimlik bilgilerinin girilmesi ve şifrenin oluşturulmasından sonra, satıcının bu üyelik başvurusunu onaylaması ile üyelik işlemi tamamlanır. Alıcı her siparişi sırasında, kişisel e-postası ile gizli şifresini sitedeki ilgili alanlara girerek üyelik girişini yapar. Bu kişisel araçların girilmesi ile gerçekleştirilen her bir üyelik girişinin, alıcı kimliğinin ispatı sonucunu doğurduğu alıcı tarafından kabul, beyan ve taahhüt edilir.
  • Üye girişini sağlayan bu kişisel ve gizli araçların, alıcı tarafından bir üçüncü kişiye verilmesi halinde, bu kişinin araçları kullanarak üye girişi yapması ve sipariş vermesi durumunda, alıcı bu siparişlerden de sorumlu olur. Alıcı, kendi kişisel ve gizli araçlarının kullanılması suretiyle verilen herhangi bir siparişe itiraz etmemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.

4. Sipariş

  • Alıcı Madde 3 uyarınca siteye üye olduktan sonra, kendisine ait giriş araçlarını kullanarak üye girişini yapar. Girişi yaptıktan sonra, sipariş vereceği ürünleri ve adetlerini seçer ve siparişini tamamlar. Bundan sonra alıcı, eğer ürünler kendisinden farklı bir kişiye teslim edilecek ise, bu kişinin ad ve soyadı ile adres bilgilerini ve Madde 6’da belirtildiği şekilde teslimat bilgilerini girer. Tüm bu bilgilerin girilmesinden sonra da, Madde 5’de belirtildiği şekilde siparişe ait ön bilgilerin yer aldığı ekranda ödeme şeklini seçerek gerekli bilgileri yazar ve aynı ekrandaki “Satış Sözleşmesini okudum, anladım ve kabul ediyorum” yazan kutucuğu işaretleyerek siparişini teyit eder. İşbu sözleşme bu andan itibaren taraflar arasında hüküm ifade etmeye başlar. Siparişin alıcı tarafından teyidinden sonra, sipariş numarası ekranda gösterilir ve siparişin alındığına dair bir teyit e-postası ve ardından siparişin akıbetine dair bir başka e-posta alıcıya gönderilir.
  • Gönderilen ikinci e-posta, siparişin akıbeti ile verilen siparişin TL cinsinden toplam fiyatını, sipariş numarasını ve müşterinin satın almış olduğu ürünlerin listesini gösterir siteye yönlendiren bir bağlantıyı içerir.

5. Fiyatlar ve Ödeme Şartları

  • Sitede gösterilen ürün fiyatları KDV dahil fiyatlar olup, diğer masraf kalemlerini (nakliye ücreti, sigorta, vs.) içermemektedir. Bu fiyatlar TL cinsinden olup, ödemeler yine TL cinsinden yapılır.
  • Söz konusu ürün fiyatlarında satıcı tarafından dönemsel olarak yapılan değişiklikler, alıcının siparişini tamamlamasından önce kendisine bildirilecektir.
  • Alıcı tarafından sipariş ile ilgili gerekli tüm bilgilerin girilmesinden sonra ekrana gelen ‘Sipariş Özeti’ sayfasında, siparişe ait diğer ön bilgiler yanında seçilen ürünler, bu ürünlerin adeti, birim fiyatları ve eğer varsa indirim miktarı ile nakliye ücreti gösterilir. Bu kalemlerin yekünü, alıcıdan tahsil edilecek nihai tutarı oluşturur.

6. Teslimat

  • Sipariş kargoya verildikten sonra bütün sorumluluklar kargo şirketine aittir.

Le Fırın Şefika Bengi Kurtcebe (“Le Fırın”) olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan üyelerimizin gizliliğini korumak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, işbu Le Fırın Gizlilik Politikası (“Politika”), üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızı bu bağlamda bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.  Le Fırın çerez politikası İşbu Politika’nın ayrılmaz parçasıdır.

İşbu Politika’nın amacı, Le Fırın tarafından işletilmekte olan www.lefirin.com internet sitesi ile mobil uygulamanın (hepsi birlikte “Platform” olarak anılacaktır) işletilmesi sırasında Platform üyeleri/ziyaretçileri/kullanıcıları (hepsi birlikte “Veri Sahibi” olarak anılacaktır) tarafından Le Fırın ile paylaşılan veya Le Fırın’ın, Veri Sahibi’nin Platform’u kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

HANGİ VERİLER İŞLENMEKTEDİR?

Aşağıda Le Fırın tarafından işlenen ve Kanun uyarınca kişisel veri sayılan verilerin hangileri olduğu sıralanmıştır. Aksi açıkça belirtilmedikçe, işbu Politika kapsamında arz edilen hüküm ve koşullar kapsamında “kişisel veri” ifadesi aşağıda yer alan bilgileri kapsayacaktır.

  • Kimlik Bilgisi
  • İletişim Bilgisi
  • Kullanıcı Bilgisi
  • Kullanıcı İşlem Bilgisi
  • İşlem Güvenliği Bilgisi
  • Finansal Bilgi
  • Pazarlama Bilgisi
  • Talep/Şikayet Yönetimi Bilgisi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 3. ve 7. maddeleri dairesince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Politika hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirecektir.

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

Le Fırın, Veri Sahibi tarafından sağlanan kişisel verileri, üyelik kaydı ve hesabının oluşturulması ve buna ilişkin kayıtların tutulması, Veri Sahibi’nin Platform üzerinden sağlanan hizmetlerden faydalandırılması sistem hatalarının tespit edilerek performans takibinin yapılması ve Platform’un işleyişinin iyileştirilmesi, bakım ve destek hizmetleri ile yedekleme hizmetlerinin sunulması amaçları dahil olmak üzere Le Fırın tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ile bu ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası, Le Fırın tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Le Fırın ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini ile Le Fırın ‘ın ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası amaçlarıyla işlenebilecektir.

VERİ SAHİPLERİNİN AÇIK RIZASI DOĞRULTUSUNDA İŞLENECEK KİŞİSEL VERİLER VE İŞLEME AMAÇLARI

Veri Sahibi’nin açık rızası kapsamında, Le Fırın, Veri Sahipleri’nin Platform üzerindeki hareketlerini takip ederek kullanıcı deneyiminin artırılması, istatistik oluşturulması, profilleme yapılması, doğrudan pazarlama ve yeniden pazarlama, Veri Sahibi’ne özel promosyon önerilerinin oluşturulması ve Veri Sahibi’ne iletilmesi ve bu kapsamda elde edilen verilerin her türlü reklam ve materyal içeriğinde kullanılması amacıyla veri işleyebilecek ve aşağıda anılan taraflarla bu verileri paylaşabilecektir.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI:

Le Fırın, Veri Sahibi’ne ait kişisel verileri ve bu kişisel verileri kullanılarak elde ettiği yeni verileri, işbu Gizlilik Politikası ile belirlenen amaçların gerçekleştirilebilmesi için Le Fırın ‘ın hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilere, söz konusu hizmetlerin temini amacıyla sınırlı olmak üzere aktarılabilecektir. Le Fırın, Veri Sahibi deneyiminin geliştirilmesi (iyileştirme ve kişiselleştirme dâhil), Veri Sahibi’nin güvenliğini sağlamak, hileli ya da izinsiz kullanımları tespit etmek, operasyonel değerlendirme araştırılması, Platform hizmetlerine ilişkin hataların giderilmesi ve işbu Gizlilik Politikası’nda yer alan amaçlardan herhangi birisini gerçekleştirebilmek için SMS gönderimi yapanlar da dahil olmak üzere dış kaynak hizmet sağlayıcıları, barındırma hizmet sağlayıcıları (hosting servisleri), hukuk büroları, araştırma şirketleri, çağrı merkezleri gibi üçüncü kişiler ile paylaşabilecektir.

Kişisel veriler, Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde sadece şirket yetkililerine paylaşılabilecektir.

KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

Kişisel veriler, Platform üzerinden ve elektronik ortamda toplanmaktadır. Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde ve bu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN HAKLARI

Kanun’un 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

  • Kendileri ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu hakların kullanımına ilişkin talepler, kişisel veri sahipleri tarafından www.lefirin.com adresinde yer alan 6698 sayılı Kanun Kapsamında Le Fırın tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına ilişkin Politika’da belirtilen yöntemlerle iletilebilecektir. Le Fırın, söz konusu talepleri otuz gün içerisinde sonuçlandıracaktır. Le Fırın ‘ın taleplere ilişkin olarak Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen (varsa) ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

RIZA VE GİZLİLİK POLİTİKASI’NDAKİ DEĞİŞİKLİKLER

Le Fırın, Gizlilik Politikası (“Politika”) ile kullanıcılarına Çerez kullanımının kapsamı ve amaçları hakkında detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda kullanıcılarını bilgilendirmeyi hedeflemiştir. Bu bakımdan, Platform’da yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Site’nin kullanılmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Kullanıcıların Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

Le Fırın, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Platform’da yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ
MADDE 1- TARAFLAR
1.1. SATICI:
Ünvanı: LE FIRIN ŞEFİKA BENGİ KURTCEBE
Adresi: GÖKTÜRK MAHALLESİ BELEDİYE CADDESİ NO: 25 / F
Telefon: +90
MADDE 2- KONU
İşbu sözleşmenin konusu, TÜKETİCİ’nin www.lefirin.com internet sitesinden elektronik ortamda siparişini yaptığı aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürünün satışı ve teslimi ile ilgili olarak 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun hükümleri gereğince tarafların hak ve yükümlülüklerinin saptanmasıdır.
3.6. Hızlı ve Kolay Alışveriş: Siparişin onaylanması sonrasında, “TÜKETİCİ” sipariş onaylanma ekranında hızlı ve kolay alışveriş bölümünde TÜKETİCİ “ONAY” sekmesini tıklaması ve müşterinin sistemde kayıtlı cep telefonuna gelen SMS doğrulama aktivasyon kodunu, 180 saniye içerisinde sitede yer alan ilgili bölüme girmesi halinde kargo firması, teslimat adresi, ödeme seçim ve bilgilerinin kendi onayıyla “müşteri profil bilgileri” altında kaydedilerek saklanmasını kabul eder. “TÜKETİCİ’NİN” rızası ile kaydedilen ilgili bilgiler “müşterinin profil bilgileri” altında saklanacak olup “TÜKETİCİ’NİN” talebi durumunda bu bilgiler istenildiğinde “müşteri profilinden” çıkartılır.MADDE 4- CAYMA HAKKI

TÜKETİCİ , SATICI ile imzaladığı işbu Mesafeli Satış Sözleşmesi’nden 14 (ondört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkı süresi, hizmet ifasına ilişkin sözleşmelerde sözleşmenin kurulduğu gün; mal teslimine ilişkin sözleşmelerde ise TÜKETİCİ’nin veya TÜKETİCİ tarafından belirlenen üçüncü kişinin malı teslim aldığı gün başlar. Ancak TÜKETİCİ, sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkını kullanabilir. Cayma hakkı süresinin belirlenmesinde;

a) Tek sipariş konusu olup ayrı ayrı teslim edilen mallarda, TÜKETİCİ’nin veya TÜKETİCİ tarafından belirlenen üçüncü kişinin son malı teslim aldığı gün,

b) Birden fazla parçadan oluşan mallarda, TÜKETİCİ’nin veya TÜKETİCİ tarafından belirlenen üçüncü kişinin son parçayı teslim aldığı gün,

c) Belirli bir süre boyunca malın düzenli tesliminin yapıldığı sözleşmelerde, TÜKETİCİ’nin veya TÜKETİCİ tarafından belirlenen üçüncü kişinin ilk malı teslim aldığı gün esas alınır. Cayma bildiriminizi cayma hakkı süresi dolmadan www.lefirin.com ‘da yer alan kişisel üyelik sayfanızdaki kolay iade seçeneği üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Cayma hakkınız kapsamında öngörülen taşıyıcı Yurtiçi Kargo olup, www.lefirin.com ‘da yer alan kişisel üyelik sayfanızdaki kolay iade seçeneğinde geri gönderime ilişkin detaylar açıklanmıştır.

Tüketici aşağıdaki sözleşmelerde cayma hakkını kullanamaz:

a) Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak değişen ve SATICI veya sağlayıcının kontrolünde olmayan mal veya hizmetlere ilişkin sözleşmeler.

b) Tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallara ilişkin sözleşmeler.

c) Çabuk bozulabilen veya son kullanma tarihi geçebilecek malların teslimine ilişkin sözleşmeler.

ç) Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler.

d) Tesliminden sonra başka ürünlerle karışan ve doğası gereği ayrıştırılması mümkün olmayan mallara ilişkin sözleşmeler.

e) Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler

f) Belirli bir tarihte veya dönemde yapılması gereken, konaklama, eşya taşıma, araba kiralama, yiyecek-içecek tedariki ve eğlence veya dinlenme amacıyla yapılan boş zamanın değerlendirilmesine ilişkin sözleşmeler.

g) Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya TÜKETİCİ’ye anında teslim edilen gayrimaddi mallara ilişkin sözleşmeler.

h) Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, TÜKETİCİ’nin onayı ile ifasına başlanan hizmetlere ilişkin sözleşmeler.

 

MADDE 5- GENEL HÜKÜMLER
5.1- TÜKETİCİ, www.lefirin.com internet sitesinde sözleşme konusu ürüne ilişkin ön bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini beyan eder.5.2- Ürün sözleşme tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde teslim edilecektir. Ürününün teslim edilmesi anına kadar tüm sorumluluk SATICI’ya aittir.

5.3- Sözleşme konusu ürün, TÜKETİCİ’dan başka bir kişi/kuruluşa teslim edilecek ise, teslim edilecek kişi/kuruluşun teslimatı kabul etmemesinden SATICI sorumlu tutulamaz.

5.4- SATICI, sözleşme konusu ürünün sağlam, eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgeleri ve kullanım kılavuzları ile teslim edilmesinden sorumludur.

5.5- Sözleşme konusu ürünün teslimatı için işbu sözleşmenin bedelinin TÜKETİCİ’nin tercih ettiği ödeme şekli ile ödenmiş olması şarttır. Herhangi bir nedenle ürün bedeli ödenmez veya banka kayıtlarında iptal edilir ise, SATICI ürünün teslimi yükümlülüğünden kurtulmuş kabul edilir.

5.6- Ürünün tesliminden sonra TÜKETİCİ’ya ait kredi kartının TÜKETİCİ’nin kusurundan kaynaklanmayan bir şekilde yetkisiz kişilerce haksız veya hukuka aykırı olarak kullanılması nedeni ile ilgili banka veya finans kuruluşun ürün bedelini SATICI’ya ödememesi halinde, TÜKETİCİ’nin kendisine teslim edilmiş olması kaydıyla ürünün SATICI’ya gönderilmesi zorunludur.

5.7- Garanti belgesi ile satılan ürünlerden olan veya olmayan ürünlerin ayıplı (arızalı, bozuk vb.) halinde veya garanti kapsamında ve şartları dahilinde arızalanması veya bozulması halinde gerekli onarımın yetkili servise yaptırılması için sözkonusu ürünler SATICI’ya gönderilebilir, bu takdirde kargo giderleri SATICI tarafından karşılanacaktır.

5.8- 385 sayılı vergi usul kanunu genel tebliği uyarınca iade işlemlerinin yapılabilmesi için tarafınıza göndermiş olduğumuz iade bölümü bulunan faturada ilgili bölümlerin eksiksiz olarak doldurulması ve imzalandıktan sonra tarafımıza ürün ile birlikte geri gönderilmesi gerekmektedir.

MADDE 6- UYUŞMAZLIK VE YETKİLİ MAHKEME
İşbu sözleşme ile ilgili çıkacak ihtilaflarda;her yıl Gümrük ve ticaret Bakanlığı tarafından ilan edilen değere kadar olan ihtilaflar için TÜKETİCİ işleminin yapıldığı veya TÜKETİCİ ikametgahının bulunduğu yerdeki İl veya İlçe Tüketici Hakem Heyetleri,söz konusu değerin üzerindeki ihtilaflarda ise TÜKETİCİ işleminin yapıldığı veya TÜKETİCİ ikametgahının bulunduğu yerdeki Tüketici Mahkemeleri Yetkili olacaktır.
Siparişin gerçekleşmesi durumunda TÜKETİCİ işbu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır.
X
X